Spelers AS Roma kijken uit naar finale: "Winnen is onze droom"

21 mei 2022, 11:32

AS Roma focust zich na de 0-3 overwinning op Torino van vrijdagavond volledig op de finale van de Conference League, waarin Feyenoord de tegenstander is. De Romeinen hebben zich nog niet verdiept in de kwaliteiten van de Rotterdammers, maar zullen dat op korte termijn gaan doen.

Tammy Abraham kan niet wachten tot het woensdag is. De Engelse spits verheugt zich op het treffen met Feyenoord. "Het winnen van de Conference League is ieders droom: die van ons, die van de fans, van de club. Een finale spelen is al een droom die uitkomt. Nu rusten we een paar dagen uit en hopen we dat te vieren woensdag", zei de aanvaller tegen Sky Italia.

Volgens Gianluca Mancini heeft AS Roma nog niet naar de kwaliteiten van Feyenoord gekeken. "We hebben Feyenoord nog niet bestudeerd. Deze week had de coach de aandacht op de wedstrijd in Turijn verhoogd. Een wedstrijd winnen voor een finale maakt je voorbereiding beter. Vanaf zondag gaan we ze zeker volledig bestuderen om iets unieks te bereiken."

AS Roma eindigde in de Serie A als nummer zes, waardoor het komend seizoen hoe dan ook verzekerd is van een plek in de groepsfase van de Europa League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen