Feyenoord naar Europa League dankzij Roma, titel voor FC Twente

21 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 20 mei 2022, 23:40

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 20 mei.

Feyenoord juicht mee met Roma: EL binnen voor Rotterdammers

Feyenoord heeft zich vrijdagavond dankzij AS Roma geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De Italianen wonnen hun laatste wedstrijd van het seizoen met 0-3 bij Torino. Zodoende eindigt Roma als nummer zes in de Serie A en daar heeft Feyenoord ook veel baat bij.

Mirakel blijft uit in Amsterdam: FC Twente grijpt achtste titel

FC Twente Vrouwen heeft zich vrijdagavond voor de achtste keer gekroond tot landskampioen van Nederland. De ploeg van trainer Robert de Pauw zegevierde met 2-3 op bezoek bij directe concurrent Ajax. Halverwege stond het nog 2-0 op Sportpark De Toekomst.

Buijs heeft nieuwe klus als trainer te pakken en gaat naar België

Danny Buijs gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag in de Jupiler Pro League. De trainer vertrekt deze zomer bij FC Groningen en laat daarmee dus ook de Eredivisie achter zich. Buijs gaat namelijk zijn handtekening zetten onder een contract bij KV Mechelen.

Leipzig houdt poot stijf met Brobbey: "Bedrag met dubbele cijfers"

Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat Brian Brobbey ook komend seizoen in het shirt van Ajax speelt. De spits wel graag in de Johan Cruijff ArenA blijven, maar staat nog altijd onder contract bij RB Leizpig. Die club laat hem deze zomer niet zomaar vertrekken.

Heracles vecht voor laatste kans: "Er zijn gekkere dingen gebeurd"

Heracles Almelo moet zaterdagavond een 3-0 nederlaag zien weg te poetsen in de strijd tegen degradatie. Terwijl iedereen de Heraclieden al heeft afgeschreven, hoopt interim-trainer René Kolmschot nog altijd op een ommekeer. Hij hoopt dat zijn ploeg positief aan de aftrap verschijnt.

Liverpool houdt gewilde PSV'er Sangaré nadrukkelijk in de gaten

Ibrahim Sangaré staat naar verluidt op het verlanglijstje van Liverpool. De topclub uit de Premier League zou in de international van Ivoorkust een mogelijke versterking voor het middenveld zien. Liverpool stuurde de afgelopen weken meerdere scouts naar Eindhoven.

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dankzij roma!?, ik denk meer door Feyenoord zelf !!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met een klein beetje hulp nu , maar hopelijk helemaal op eigen kracht door woensdag die cup te pakken natuurlijk!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen