Feyenoord heeft geblesseerd tweetal bijna terug

21 september 2021, 16:43

Drie dagen na de verrassende ruime zege op PSV (0-4) wacht Feyenoord alweer het volgende Eredivisieduel, thuis tegen sc Heerenveen. De vraag is of de ploeg daarbij kan beschikken over rechtsback Marcus Pedersen. Na zijn blessure van afgelopen zondag staat de Noor weer op het trainingsveld, maar of hij ook mee kan spelen is nog niet duidelijk. 

Na een goed optreden met onder meer de assist op de openingstreffer van Jens Toornstra, moest Marcus Pedersen zijn wedstrijd zondag vroegtijdig staken. In een poging een counter te voorkomen kwam de Noor hard in botsing met ploeggenoot Gernot Trauner, waarna hij met een brancard werd weggedragen. De eerste geluiden waren dat zijn blessure meeviel en gelukkig voor trainer Arne Slot meldde hij zich dinsdag weer op de training. 

"We moeten zijn reactie op de training van vandaag even afwachten", werd Slot dinsdagmiddag geciteerd op de clubwebsite van Feyenoord. "Het ziet er goed uit en ik ben blij dat hij zo snel is hersteld dat hij deze sessie met de groep mee kon doen. Of hij morgenavond ook weer gaat spelen, bepalen we morgen. Met Lutsharel Geertruida hebben we gelukkig een goede speler achter de hand."

Nelson

Waar achter de naam van Pedersen nog een vraagteken staat, zal aanvaller Reiss Nelson tegen Heerenveen sowieso nog niet meedoen. De Engelsman werd gehuurd van Arsenal, maar had moeite met de trainingsintensiteit bij Feyenoord en liep een overbelastingsblessure op. Ook over hem was echter goed nieuws te melden, want Nelson deed dinsdag voor het eerst een gedeelte van de groepstraining mee.

"Ik ben blij dat hij deze stappen heeft gezet", aldus Slot. "We gaan kijken hoe zich dat ontwikkelt en ik hoop dat hij snel de volgende stappen kan zetten." Zonder Nelson en mogelijk met Pedersen trapt Feyenoord woensdagavond om 21:00 uur in de eigen Kuip af voor het duel tegen sc Heerenveen, de verrassende nummer drie van de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen