'Feyenoord troeft BVB af in strijd om jonge aanvaller'

15 januari 2021, 15:50

Feyenoord zal zich op korte termijn versterken met de achttienjarige aanvaller Aliou Baldé. Het Senegalese talent, dat in zijn thuisland uitkomt voor Diambars FC, verkiest de Rotterdamse club boven het eveneens geïnteresseerde Borussia Dortmund en enkele clubs uit de Franse Ligue 1. De jeugdinternational staat al langer op het lijstje van verschillende Duitse en Franse scouts en was volgens Duitse media zelfs al rond met Borussia Dortmund.

Dat alles meldt De Telegraaf, nadat het doorgaans goed ingevoerde Twitterkanaal Feyenoord Transfermarkt eerder al melding deed van de interesse. Dat Baldé Feyenoord uiteindelijk boven Duitsland en Frankrijk verkiest, heeft volgens de krant te maken met zijn zaakwaarnemer, Shallon Nkeshimana. Het kantoor van de spelersmakelaar is namelijk gevestigd in Rotterdam. 

Baldé wordt gezien als een aankoop voor de toekomst, die voor een klein bedrag op te pikken is. Dat moet echter deze winter al gebeuren, om een zomerse transfer naar Duitsland of Frankrijk voor te zijn. De jonge aanvaller kan op zowel de linker- als de rechterflank uit de voeten. Hij maakte indruk in zijn nationale competitie en als speler van Senegal Onder 17, dat onlangs nog deelnam aan het WK. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen