'Feyenoord langer door met Johnsen en Skogren'

'Feyenoord langer door met Johnsen en Skogren'

Middenvelder Mikael Johnsen en verdediger Sondre Skogen blijven langer bij Feyenoord. Dat meldt clubwatcher Mikos Gouka. Het tweetal werd gehuurd van het Noorse Rosenborg om het Onder 21-elftal te versterken. Door corona kwam dat elftal dit seizoen nauwelijks in actie.

De Noorse talenten (beiden twintig jaar) zouden aanvankelijk tot de winter gehuurd worden van Rosenborg, waarna hun contract bij die club afliep. Volgens Feyenoord Transfermarkt gaat het om contracten tot aankomende zomer, met de optie om deze te verlengen.

De huurtransfers van Johnsen en Skogen waren afgelopen zomer onderdeel van het versterken van het Onder 21-elftal, waar Frank Arnesen druk mee bezig was. Dat pakte in de eerste maanden nog niet goed uit. In de beloftepoule die Feyenoord op termijn instroming in de voetbalpiramide moest opleveren, stond de club een-na-laatste op het moment dat de competitie door corona werd stopgezet.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties