'Silva tekent morgen, Feyenoord heeft ook interesse in Zweedse doelman'

'Silva tekent morgen, Feyenoord heeft ook interesse in Zweedse doelman'

Technisch directeur Frank Arnesen is achter de schermen druk bezig om Feyenoord Onder 21 te versterken. De Rotterdammers gaan morgen de 19-jarige middenvelder Bernardo Neves Jesus Gouveia Silva definitief vastleggen. De Portguees gaat spelen in het elftal van trainer Rini Coolen.

Dit meldt FeyenoordTM. Silva is transfervrij en Feyenoord hoeft dan ook geen transfersom te betalen. De controlerende middenvelder was al een week op proef bij de stadionclub en speelde mee in een oefenwedstrijd.

Feyenoord is geïnteresseerd in de talentvolle doelman Wille Jakobsson. De Zweed staat volgens Tranarkarusell in de belangstelling van diverse clubs en ook de Rotterdammers hopen de 18-jarige doelman te overtuigen van een overstap naar de Feyenoord Academy.

Jakobsson komt op dit moment uit voor Athletic Eskilstuna en heeft nog een contract tot medio 2021. Voorzitter Alex Ryssholm maakt zich dan ook geen zorgen. "We kunnen nu geen commentaar geven. Maar ze zijn erg geïnteresseerd, dat is het enige dat ik kan zeggen. Ze willen hem gewoon graag ontmoeten. Het hangt af van biedingen enzovoort. Er is interesse voor hem, ook vanuit andere clubs. We moeten alles overwegen. We weten dat hij een goede speler is die elke dag beter, beter en beter wordt. Maar we hebben geen haast.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties