''Blessure Sinisterra brengt Feyenoord niet van slag''

''Blessure Sinisterra brengt Feyenoord niet van slag''

Tijdens Voetbalpraat bij Fox Sports bespraken Martijn Krabbendam en Kenneth Perez de zware blessure van Luis Sinisterra. De buitenspeler ligt er naar verwachting zes tot acht maanden uit.

‘’In een geweldige serie komt dit hard aan. Zeker als je kijkt naar hoe hij zich heeft ontwikkeld dit seizoen. Vorig jaar heeft hij eigenlijk maar vier keer meegedaan, maar hij heeft onder Stam echt zijn kans gekregen. Misschien had hij dat jaartje nodig om te wennen maar hij heeft nu wel bewezen dat het een bruikbare speler is. Hij stond ook al in de interesse van meerdere clubs. Het is een speler die dingen heeft die Feyenoord miste; snelheid, een individuele actie, noem maar op. Misschien dat zijn doelgerichtheid nog beter kan’’, zegt Martijn Krabbendam.

Kenneth Perez heeft te doen met de Colombiaan. ‘’Het was heel ongelukkig, een soort botsing. Meestal is het na zo’n actie niet de kruisband waar je last van hebt. Toen ik hem van het veld zag gaan, had ik niet verwacht dat die blessure zo ernstig zou zijn.’’

Krabbendam verwacht dat de vervanger van Sinisterra vooral zal afhangen van de tegenstander. ‘’Als je in de Kuip speelt tegen een mindere tegenstander waarbij je veel balbezit hebt, kan je daar Larsson neerzetten. Misschien gaat Advocaat iets anders proberen. Je zou ook nog Haps of Malacia naar voren kunnen schuiven op de linkerkant. Ik geloof niet dat de blessure van Sinisterra de flow waarin Feyenoord zit kan doorbreken. Daar hebben ze te veel wedstrijden voor gewonnen de afgelopen maanden. Qua vertrouwen, ze zijn fit geworden, Advocaat maakt iets los bij de spelersgroep en ook door de sterke bank die Feyenoord heeft denk ik niet dat ze hierdoor van slag zullen raken.’

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Tyrell Malacia Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties