AD: Feyenoord vreest voor kruisbandblessure Sinisterra

17 februari 2020, 09:43

De knappe 3-4 zege van Feyenoord bij PEC Zwolle krijgt mogelijk een zwart randje. De zondag uitgevallen Luis Sinisterra lijkt een kruisbandblessure te hebben opgelopen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Mogelijk moeten de Rotterdammers het lang stellen zonder de Colombiaanse vleugelaanvaller.

Sinisterra raakte zondag in de eerste helft geblesseerd. Halverwege de wedstrijd moest Dick Advocaat de buitenspeler noodgedwongen wisselen. Tijdens de persconferentie na de overwinning liet de trainer al weten dat 'de vooruitzichten niet positief zijn'. Maandag (vandaag) wordt Sinisterra in het ziekenhuis onderzocht en komt er mogelijk meer duidelijkheid over de ernst van de blessure.

Een lange afwezigheid van Sinisterra zou een hard gelag zijn voor Feyenoord. De Colombiaan voetbalt sinds de zomer van 2018 in Rotterdam en heeft na een moeilijke beginperiode zijn draai helemaal gevonden. Mede door zijn inbreng heeft Feyenoord sinds de komst van Advocaat de weg naar boven ingeslagen. De Rotterdamse club staat op de derde plaats met nog maar vier punten achterstand op nummer twee AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen