Clement rekent zich nederlaag aan: "Het is heel pijnlijk"

16 februari 2020, 21:18

Pelle Clement vindt dat hij schuldig is aan de nederlaag van PEC Zwolle tegen Feyenoord (3-4). De middenvelder zocht de voetballende oplossing in de slotfase en verspeelde daardoor de bal, waarna Robert Bozenik de winnende goal maakte.

Clement baalt tegenover RTV Oost van het verlies en zijn fout. "Het is heel pijnlijk. Ik heb net in de kleedkamer ook mijn verantwoordelijkheid gepakt. Als je zo'n beslissende fout maakt, dan kan überhaupt niet gebeuren, maar als dat in de 88ste minuut gebeurt na zo'n wedstrijd waar alles in zat. Dan kan je analyseren wat je wilt, maar dat is gewoon kut. Het is een fout van mij die ik niet mag maken. Het is extra zuur dat het zo laat in de wedstrijd gebeurt en dat het daarom een punt kost", zegt de middenvelder.

Hij sloeg door in het goed willen doen, zegt hij. "Ik probeer toch altijd een oplossing te zoeken. Ook als ik onder druk kom. Daar was vandaag een voorbeeld van, dat ik het op een totaal verkeerd moment doe. Op dat moment is het niet meer belangrijk hoe mooi het is en daar moet ik wel van leren want dat is een harde les. Dit zijn de klappen van de zweep en die komen op dit moment wel hard aan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen