''Feyenoord vindt het lastig om hier te voetballen''

''Feyenoord vindt het lastig om hier te voetballen''

Feyenoord treft morgen PEC Zwolle op kunstgras. De stadionclub wacht een lastige uitwedstrijd, want ook de tegenstander heeft nog geen duel verloren in 2020. Aanvoerder Bram van Polen is dan ook vol vertrouwen op een goed resultaat tegen de ploeg van Dick Advocaat.

"Het waren wel vaak wedstrijden die wij wonnen, of in ieder geval met een resultaat voor ons", vertelt Bram van Polen op de clubwebsite. "Ik heb wel een goed gevoel weer en denk dat het ook wel gaat leven, ook bij het publiek. Ik heb er zin en vertrouwen in."

"Ik heb het idee dat Feyenoord het ook wel lastig vindt om hier te voetballen, ik weet niet waarom dat is", vervolgt Van Polen. ''Het is niet dat Feyenoord iets extra's oproept, maar tegen een top-drie ploeg is er altijd net iets meer aandacht dus kunnen jongens zich net iets meer in de kijker spelen, ben je de underdog en gaat het publiek er net iets meer achter staan. Dat brengt altijd wel iets teweeg."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties