Van der Gijp: ''Niet verwacht dat Feyenoord zo zou beginnen''

Van der Gijp: ''Niet verwacht dat Feyenoord zo zou beginnen''

Door het overlijden van oud-voetballer en materiaalman van Feyenoord, Carlo de Leeuw, was de wedstrijd van gisteren tegen sc Heerenveen eigenlijk een bijzaak voor Feyenoord. Alles en iedereen bij de club was meer met de gedachten bij Carlo de Leeuw. Bij Voetbal Inside reageerden de mannen vrijdagavond op de wedstrijd van gisteren en het overlijden van Carlo.

Van der Gijp begint: ''Carlo was in mijn jeugd een ontzettend goede vriend van me. Nadat ik bij Feyenoord vertrok kwam ik hem minder vaak tegen, alleen in de stad nog af en toe. Het was een geweldige gozer. Het heeft er natuurlijk behoorlijk ingehakt daar bij Feyenoord. Hoe ze de eerste 20 minuten begonnen had ik niet verwacht. Ze begonnen zo goed. Ik had wel verwacht dat ze erop zouden klappen, maar ze begonnen uitstekend.''

Wim Kieft sluit zich hierbij aan: ''Je ziet zelden zo’n eerbetoon. Er overlijden natuurlijk wel vaker mensen die dicht bij een spelersgroep staan, maar dit was niet normaal. Iedereen was zo aangedaan. Het was prachtig. Ze begonnen ook geweldig, Feyenoord. Ze speelden vooruit, lieten het na een tijdje een beetje zakken, en daarna kwamen ze weer vol gas. Ik vind die Berghuis echt ongelooflijk. Hoe hij die ballen van 40 meter vanuit stand neerlegt, dat is vertrouwen.''

''Feyenoord kreeg echt iets onoverwinnelijks. Dat straalde Advocaat ook een beetje uit. Die club kon absoluut niet verliezen die avond,'' zegt Johan Derksen.

Lees meer over
Johan Derksen Steven Berghuis sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties