Heerenveen lijkt schadevrij na bekernederlaag tegen Feyenoord

14 februari 2020, 18:34

Het lijkt erop dat sc Heerenveen schadevrij uit het bekerduel met Feyenoord is gekomen. Daags na de uitschakeling richten de Friezen zich alweer op de competitiewedstrijd van zondag tegen Vitesse. "Het ziet er allemaal wel oké uit, maar een aantal heeft aan het duel wel wat pijntjes overgehouden", houdt trainer Johnny Jansen nog wel een slag om de arm.

"Dat is ook vrij normaal, zo kort na een wedstrijd. Het lijkt allemaal prima, maar de balans kunnen we morgen pas opmaken", vervolgt Jansen op het clubkanaal van Heerenveen. De al langer geblesseerden Daniel Høegh, Warner Hahn en Jan Ras zijn voorlopig de enige afwezigen bij Heerenveen. Al is Høegh wel op de weg terug. De verdediger sluit volgende week aan bij de groep.

Lees ook: Heerenveen treft flinke maatregel na provocerende Feyenoorders

De bekeruitschakeling was voor Heerenveen de zoveelste domper van de tweede seizoenshelft. In de competitie wachten de Friezen al zes wedstrijden op een overwinning. "We zijn wel weer eens toe aan een succesje. Maar dat wordt beslist geen appeltje-eitje. Vitesse heeft een heel behoorlijk elftal, met veel individuele kwaliteiten. Ze hebben veel voetballend vermogen en met Matavz en Linssen spelers die gemakkelijk een doelpunt kunnen maken."

Sowieso moet Heerenveen winnen, wil het nog strijden om de play-offs voor Europees voetbal. "Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen en punten te verzamelen, maar ja, het zou jammer zijn dat we straks een inhaalrace te moeten maken. We willen blijven aanhaken. Zondag biedt daarvoor een mooie gelegenheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen