Driessen: ''Bij Advocaat is er geen probleem''

Driessen: ''Bij Advocaat is er geen probleem''

Feyenoord blijft maar winnen en dat geeft Dick Advocaat geen reden om te wisselen in het elftal. Ook niet nu diverse spelers weer helemaal fit zijn om minuten te maken. Het is voor jongens als Ridgeciano Haps, Rick Karsdorp en Oğuzhan Özyakup wachten op een kans in het eerste. De grote vraag is of dit geen problemen gaat opleveren in de selectie.

Volgens Valentijn Driessen is Dick Advocaat de juiste man om iedereen tevreden te houden. ''Dat zou een probleem kunnen worden als Advocaat niet de trainer was geweest van Feyenoord. Bij Advocaat is er geen probleem, want hij is recht door zee. Hij is eerlijk naar de spelers en is keihard. Die laat bepaalde jongens gewoon op de bank. Hij zegt: deze jongens hebben mij nu vijftien wedstrijden aan punten geholpen. Waarom zou ik die jongens dan vervangen? Daar begin ik gewoon niet aan.''

Advocaat wil presteren en kijkt niet naar status. ''Een aankoop of iemand die gehuurd is, dat maakt hem gewoon niet uit. Ze deden het gisteren weer voor hem. Die samenhorigheid van die elf is echt groot. Die jongens willen ook wat voor Dick doen omdat ze zien dat hij eerlijk is. Op het moment dat het goed draait blijven die jongens gewoon op de bank zitten. Als die jongens gaan muiten dan is Dick ook de eerste om 'wegwezen' te zeggen. Dan kom je op de tribune terecht,'' aldus de journalist in gesprek met De Telegraaf.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Dick Advocaat Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties