Fer: ''We weten dat we nog beter kunnen voetballen''

Fer: ''We weten dat we nog beter kunnen voetballen''

Feyenoord is onder Dick Advocaat aan een wederopstanding bezig. Waar het voor zijn aanstelling nog leek een dramatisch seizoen te worden, is nu enkele maanden later de tweede plaats weer in zicht.

"We zijn in de competitie aan een goede reeks bezig", vertelt Leroy Fer in gesprek met RTV Rijnmond. "Dat moeten we vasthouden. We weten van onszelf dat we nog beter kunnen presteren en beter kunnen voetballen. De resultaten spreken wel voor zich. Dat moeten we zien vast te houden."

De eerstvolgende test is morgenavond tegen Heracles Almelo. "Dat is zeker een stugge tegenstander", zegt Fer daarover. "Het is een goede ploeg. Ze willen vaak voetballen. Ook hier in De Kuip wilden ze gewoon voetballen. Het is een lastige ploeg met veel individuele kwaliteiten."

Daarna wacht dinsdag het restant van de gestaakte bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. "We speelden dinsdag geen goede wedstrijd. Misschien is het daarom ook beter dat 'ie gestaakt is", grapt Fer. "We krijgen in ieder geval een kans om het beter te doen, het laatste halfuurtje. Dat is voor volgende week, we moeten ons nu focussen op Heracles."

Lees meer over
De Kuip Fortuna Sittard Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties