Advocaat sprak met Lens en sluit aanwinsten nog niet uit

22 januari 2020, 08:14

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft Jeremain Lens benaderd of hij open stond voor een avontuur in De Kuip. De aanvaller heeft vooralsnog de sterke voorkeur om bij Besiktas te blijven, toch is het eerste contact gelegd. De ervaren coach zet desondanks door nog geen enkele naam al een streep rekent nog wel altijd op versterkingen.

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Ik heb met Lens gesproken, maar hij wilde het liefst bij Besiktas blijven. Hij heeft nog een contract voor 2,5 jaar. Maar wij komen wel aan iemand. In Spanje is met het bestuur gesproken en daar is afgesproken dat we een speler halen voor achter Jørgensen en er moet een middenvelder bij."

Diverse namen zijn al de revue gepasseerd, toch kiezen veel spelers anders. Advocaat: "Maar we zetten nog nergens een streep doorheen. Door het aanstaande vertrek van Yassin Ayoub (dat bijna officieel is, red.) en dat van Kenneth Vermeer, komt er ook weer wat geld vrij voor nieuwe spelers", legt Advocaat uit. Dat wordt vermoedelijk niet Robert Bozenik, die op weg is naar Hamburger SV. "Maar dat is nog niet officieel, dus ook nog niet uitgesloten."

Lees ook: Feyenoord-doelwit Kokorin op huurbasis naar Sochi

Over de vermeende interesse van Feyenoord in Amadou Ciss (Fortuna Sittard, volgens France Football) was Advocaat wel duidelijk. "Dat is nog niet aan de orde", zei de ervaren coach, die ook al naast Aleksandr Kokorin greep. Jammer, zo oordeelde Advocaat daarover in de Russische media, maar hij kon zich de keuze van de Rus wel voorstellen. "Sochi is ook een mooie stad." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen