Driessen ziet Van Bommel niet bij Feyenoord passen: ‘Je moet eerder aan zo’n trainer denken’

6 mei 2024, 21:05
Foto: © Imago

Valentijn Driessen en Mike Verweij denken niet dat Mark van Bommel een serieuze optie is om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. De naam van de voormalig PSV’er is de afgelopen weken met regelmaat genoemd, maar volgens de journalisten van De Telegraaf zijn Feyenoord en Van Bommel niet de juiste combinatie.

“Ik denk niet dat hij past in het profiel”, begint Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Je moet toch wel een beetje kijken naar iemand die het Slot-signatuur heeft. Daarin lopen die spelers nu drie jaar mee. Daarvoor zijn spelers gehaald de afgelopen jaren, onder anderen de succesaankoop Ayase Ueda. Daar zien ze nog wel toekomst in, dus ik denk dat je meer aan zo’n trainer moet denken.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens Verweij is het ook voor Van Bommel geen goede keuze om nu bij Feyenoord in te stappen. “Het zou een heel dom instapmoment voor Van Bommel zijn als die kans zich wel voordoet. Wat heb je nou te winnen na Slot? Kampioen geworden, nu de groepsfase Champions League in, beker gewonnen. Ik denk dat Van Bommel voor zijn eigen carrière beter niet in Feyenoord kan stappen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Rondom Ajax wordt door een ieder -ongevraagd- een mening geuit over wie de nieuwe trainer van Ajax moet worden, dit circus begint nu rondom R'dam-Zuid en het zwelt langzamerhand aan, heerlijke journalistiek.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alleen boeit het ons niet wat de media zegt of speculeert .

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Nee ? Echt niet ? Helaas ben jij geen 'ons', spijt me dus je reactie is niet representatief.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

V Bommel is in mijn belevenis geen Top trainer , en ook niet on de toekomst , een beetje kuyt of de Boer niveau ...nee nee , kijk naar Alonso , die heeft het direct voor elkaar , dat is nu al een topper.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen