Jaar bij FC Dordrecht pakt uitstekend uit voor verhuurde Feyenoorders

Reacties

Feyenoord ziet het zitten in Shiloh 't Zand, de twintigjarige middenvelder die dit seizoen veel indruk maakt bij zusterclub FC Dordrecht. Zijn ontwikkeling is door de Rotterdammers beloond met een nieuw contract.

Jaar bij FC Dordrecht pakt uitstekend uit voor verhuurde Feyenoorders
© Pro Shots

'T Zand zet binnenkort zijn handtekening onder een verbintenis die tot de zomer van 2028 gaat doorlopen. De middenvelder kwam al op zijn zevende binnen bij Feyenoord en doorliep vervolgens alle jeugdelftallen. In de benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk maakte hij op 23 maart 2022 zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1.

Tot een officieel debuut kwam het nog niet. 'T Zand werd voor dit seizoen naar FC Dordrecht gestuurd en is een van de sterren in het team dat zeer verrassend vierde staat in de Keuken Kampioen Divisie. 'T Zand scoorde al elf keer voor Dordrecht. Vrijdag opende hij nog de score in de thuiswedstrijd tegen Willem II, dat dankzij een zeer late gelijkmaker promoveerde (1-1).

Naast 't Zand heeft Feyenoord dit seizoen ook Korede Osundina, Ilias Sebaoui en Antef Tsoungui bij Dordrecht gestald. Ook zij zijn belangrijke krachten in het team van Michele Santoni. Tsoungui kreeg al in februari een verbeterd contract van Feyenoord en nu is het de beurt aan 't Zand. Een nieuwe verbintenis voor Sebaoui schijnt in de maak te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.