Quilindschy Hartman daagt Joey Veerman uit op Instagram en krijgt reactie van spelmaker PSV

29 april 2024, 08:16   Bijgewerkt: 29 april 2024, 09:14
Foto: © Imago

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft zich op sociale media gemeld na een bericht van Joey Veerman. Na de waanzinnige 0-8 overwinning van PSV op sc Heerenveen plaatste Veerman een foto op Instagram, waarmee hij verwees naar het aanstaand kampioenschap van de Eindhovenaren. Hartman, waarvan bekend is dat hij goed met Veerman op kan schieten, kon het niet laten om te reageren.

Op sociale media plaatsten veel PSV'ers een bericht na afloop van de overwinning in het Abe Lenstra. Dat deden de aanstaand kampioenen veelal met de tekst dat PSV de beste ploeg van Nederland is, zo ook Veerman: "De beste club van Nederland", schreef de middenvelder van de Brabantse club onder zijn actiefoto's op Instagram. Hartman kon het niet laten om een reactie achter te laten onder het bericht van de Oranje-international.

Artikel gaat verder onder video

"Das Feyenooooord", schrijft de geblesseerde vleugelverdediger van de Rotterdammers onder het bericht van Veerman. Hartman verwijst met zijn opmerking naar het bekende supporterslied van Feyenoord, Feyenoord (Wat Gaan We Doen Vandaag), waarin Feyenoord de beste club van Nederland wordt genoemd. Veerman moet lachen om zijn collega-international van het Nederlands elftal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen