Oosting reageert op Feyenoord-geruchten: 'Op camera kun je het nooit helemaal goed doen'

Reacties

FC Twente-trainer Joseph Oosting (52) werd afgelopen week plots gekoppeld aan de trainerspositie van Feyenoord. Arne Slot is volop op weg naar de uitgang in De Kuip en Oosting werd genoemd als zijn mogelijke opvolger, maar zal dat niet worden.

Oosting reageert op Feyenoord-geruchten: 'Op camera kun je het nooit helemaal goed doen'
© Pro Shots

Oosting gaat zijn contract namelijk openbreken en verlengen in Enschede. Daarover werd al enige tijd gesproken. Dat zijn naam bij Feyenoord viel, veranderde daar niets aan. 'Hier en daar wordt je naam dan opeens genoemd. Maar ik was al zo lang met FC Twente in gesprek. We wilden er met elkaar uitkomen en dat is gebeurd', aldus Oosting, die ondanks de geruchten niet ging twijfelen.

'Nee, dat heb ik niet gehad. We waren al zo ver met elkaar. En dan kun je wel gaan denken: als dit, als dat. Maar nee: ik heb het goed bij FC Twente en ik ben hier nog lang niet klaar', verduidelijkte de oefenmeester, die midweeks voor de camera van ESPN nog gevraagd werd naar de geruchten van Feyenoord, maar toen dit nieuws nog niet kon delen.

'Als je dan voor de camera staat en vragen krijgt over die geruchten, dan kun je het nooit helemaal goed doen. Ik had woensdagavond kunnen zeggen: “We zijn bezig over een nieuw contract”, maar je moet soms ook even voorzichtig zijn. Als er nog een kans is dat je er samen niet uitkomt, moet je misschien een beetje in het midden blijven', legde hij zijn antwoord op televisie uit.

Lees hier het hele verhaal met Oosting, waarom hij bijtekent bij FC Twente en welke voorwaarde hij daarvoor nog heeft.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer J. Oosting
Meer over J. Oosting
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.