The Athletic komt met duidelijkheid: Liverpool biedt nog geen tien miljoen euro voor Slot

24 april 2024, 13:03   Bijgewerkt: 24 april 2024, 13:10
Foto: © Imago

Feyenoord heeft een openingsbod van negen miljoen euro ontvangen van Liverpool voor de krabbel van Arne Slot. Dat meldt The Athletic althans. Eerder op de woensdag kwam al naar buiten dat de huidige nummer twee van de Premier League zich officieel heeft gemeld in Rotterdam-Zuid, maar een specifiek bedrag werd nog niet genoemd. Volgens Adam Crafton bedraagt dat dus negen miljoen euro.

Dat lijkt in de verste verte niet genoeg om Feyenoord te overtuigen om z’n succestrainer te laten gaan. Slot werd vorig jaar al nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur had z’n zinnen gezet op de komst van de trainer uit Bergentheim, maar hoorde van Feyenoord dat er alleen bij een bod van minstens vijftien miljoen euro viel te praten. Van een verhuizing naar Engeland kwam het niet. Slot zette zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in Rotterdam, waardoor de regerend kampioen van Nederland kan vragen wat het wil.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Crafton heeft Feyenoord het openingsbod van Liverpool - negen miljoen euro dus - van tafel geveegd. De huidige nummer twee van Nederland is ‘hard’ aan het onderhandelen om er (veel) meer uit te halen. Slot is door Liverpool bestempeld als de belangrijkste kandidaat om Jürgen Klopp na dit seizoen op te volgen. De Duitse manager maakte eerder dit jaar bekend dat hij na deze jaargang afscheid neemt als hoofdtrainer van The Reds. Mocht Slot inderdaad de opvolger van Klopp worden, heeft hij grote schoenen te vullen. Klopp maakte van Liverpool weer een club waar zowel nationaal als internationaal rekening mee wordt gehouden. De club is momenteel nog vol in de race voor het landskampioenschap.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik hoop voor Slot dat Feijenoord zijn geluk niet in de weg gaan staan , want dat zal wel heel triest zijn voor alles wat hij Feijenoord heeft gegeven.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik denk dat ze het hem ook wel gunnen hoor, en beseffen dat hij een keer weg gaat. Na de interesse van vorig seizoen zullen ze ook wel gedacht hebben dat het deze zomer waarschijnlijk ging gebeuren. Betekent natuurlijk niet dat je daaeom ook gelijk een eerste bod moet accepteren. Ik denk dat ze uiteindelijk ergens rond de 11 miljoen uitkomen.

Dug out
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zo’n goede trainer voor 15 miljoen is een koopje voor Liverpool. Hoop dat Feyenoord het ook kan afdwingen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal leuk zijn als Feyenoord het onderste uit de kan haalt. Wellicht kan er dan wat gebruikt worden om de gedateerde “Tobbe” wat te moderniseren, in het belang van de club, de toeschouwers en niet te vergeten de veiligheid!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen