Fanshop Tickets
Feyenoord Academy

Overzicht Academy: Feyenoord O18 na rust langs Willem II

Feyenoord Onder 21 blijft koploper na een gelijkspel met directe concurrent FC Groningen. Onder 18 en Onder 16 blijven meestrijden in jacht op de titel. Onder 17 en Onder 15 gingen verrassend onderuit. De verslagen lees je hieronder.
Onder 21 gelijk in topper met FC Groningen
Feyenoord Onder 21 heeft het belangrijke competitieduel tegen directe concurrent FC Groningen O21 met 1-1 gelijkgespeeld. Jaden Slory was verantwoordelijk voor de goal waardoor Feyenoord O21 koploper blijft. Lees meer.

FC Groningen Onder 21 – Feyenoord Onder 21 1-1 (1-1)
Scoreverloop:

11’ 0-1 Slory
45’ 1-1 Van der Werff

Opstelling Feyenoord Onder 21
Van Sas, Read, Valk (83’ Giersthove), De Blok, Candelaria, Hokke, Zaal (72’ Plug/80’ Van der Heijden), Rust (72’ Van der Sluijs), Slory, Groen, Sauer.

Onder 18 pakt drie punten tegen Willem II
Feyenoord Onder 18 versloeg de leeftijdsgenoten van Willem II en bleef zodoende voor de vijfde achtereenvolgende keer ongeslagen. Na een 0-1 ruststand werd er in de tweede helft werd orde op zaken gesteld en stond er na afloop een 2-1 eindstand op het scorebord.

Feyenoord Onder 18 – Willem II Onder 18 2-1 (0-1)

19’ 0-1 Van Gemert
51’ 1-1 Neijenhuis
52’ 2-1 Giersthove

Opstelling Feyenoord Onder 18
Ka, Ettienne, Elmensdorp (46’ Otte), Giersthove (63’ Ulutas), Breinburg, El Harmouz, Redmond (80’ Schens), Alemayehu (73’ Sneijer), Neijenhuis, Rudisill, Sliti.

Dubbel verlies voor Onder 17
Feyenoord Onder 17 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Op bezoek bij hekkensluiter PEC Zwolle Onder 17 verloor de formatie van trainer Davey van den Berg met 2-1. De koploper liep in Overijssel nog meer schade op. Het eindigde het duel met slechts zeven spelers vanwege rode kaarten.

PEC Zwolle Onder 17 – Feyenoord Onder 17 2-1 (2-0)

8’ 1-0 Aheddouch
18’ 2-0 Drost
51’ 2-1 Ulutas

Opstelling Feyenoord Onder 17
Zon, Wijks, Schens, Agboluaje, Mparaganda (46’ Gompel), Sneijer, Rambocus, Khan (46’ Ulutas), Onunta, Van den Elshout, Van der Ent.

Opnieuw winst voor Onder 16
Feyenoord Onder 16 is dankzij een overwinning op laagvlieger NAC Breda weer een stukje dichterbij het voorjaarskampioenschap gekomen. De manschappen van trainer Erik van der Ven kwamen al vroeg in de wedstrijd aan de leiding en bouwde deze stand na rust uit naar een ruime 3-0 voorsprong. Vlak voor het eindsignaal redde de Bredanaren nog de eer.

Feyenoord Onder 16 – NAC Breda Onder 16 3-1 (1-0)

6’ 1-0 Amoah
65’ 2-0 Nahany
75’ 3-0 Soewarto
78’ 3-1 Diallo

Opstelling Feyenoord Onder 16
De Mol, Valentijn, Plantinga, Roovers, Soewarto, Nobel (72’ Akachar), Hoepel (75’ Azaouagh), Bakkali (59’ Nirk), Azaouagh (41’ Nahany), Amoah, Laarman (74’ Nobel).

Onder 15 onderuit
Op bezoek bij Go Ahead Eagles Onder 15 heeft Feyenoord Onder 15 een gevoelige  nederlaag geleden. Waar bij winst er een goede stap gezet kon worden richting de voorjaarstitel, ging de ploeg van trainer David Toxopeus in Deventer met 3-0 onderuit.

Go Ahead Eagles Onder 15 – Feyenoord Onder 15 3-0 (1-0)

40’ 1-0 Krake
63’ 2-0 Smit
80+3’ 3-0 Boer

Opstelling Onder 15
Van Bennekom, Silva Dias, Pieterse, Faik, Damen (57’ Dos Santos), Akkermans (41’ Ramos), Aserie, Hornstra (57’ Nedd), Wilbrenninck-van Cuilenborg (61’ Zwartjes), Puati, Zarouk.

Onder 14 speelt gelijk in Breda
Feyenoord Onder 14 kwam in de uitwedstrijd tegen NAC Breda Onder 14 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het team van trainer Miguel Dingjan knokte zich in de tweede helft terug dankzij de gelijkmaker van Mohamed-Amine Hidraoui.

NAC Breda Onder 14 – Feyenoord Onder 14 1-1 (1-0)

28’ 1-0 NAC
52’ 1-1 Hidraoui

Opstelling Feyenoord Onder 14
Frenken, Kwarten, Pengel, Elfayda, Broere, Miri, Richard, Koopmans, Verhoeven, Hetmanov, Tuur.

Vrouwenvoetbal:

MO16 eenvoudig langs Rotterdam United
Feyenoord MO16 wist een even ruime als overtuigende overwinning te behalen op Rotterdam United JO15 . Na een 1-0 ruststand liep het team van Lyanca Verrijp in de tweede helft uit naar een 4-0 voorsprong. In de laatste minuut deden de bezoekers nog iets terug, maar dit was enkel nog voor de statistieken.

Feyenoord MO16 – Rotterdam United JO15 4-1 (1-0)

24’ 1-0 Boers
44’ 2-0 El Belati
50’ 3-0 El Belati
52’ 4-0 Van Dam
80’ 4-1 Rotterdam United