Fanshop Tickets
Feyenoord O21

Feyenoord O21 blijft koploper na gelijkspel in Groningen

Feyenoord Onder 21 heeft het belangrijke competitieduel tegen directe concurrent FC Groningen O21 met 1-1 gelijkgespeeld. Jaden Slory was verantwoordelijk voor de goal waardoor Feyenoord O21 koploper blijft.
Feyenoord O21 begon sterk aan de wedstrijd en kwam binnen tien minuten verdiend op voorsprong. Nesto Groen stuurde Slory diep, die vervolgens de openingstreffer voor zijn rekening nam. Fabiano Rust en Nesto Groen lieten vervolgens na om de voorsprong te verdubbelen. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte: 1-1.

In de tweede helft bleef de Onder 21 de betere ploeg op Sportpark Corpus Den Hoorn. In de zestigste minuut leek Fabiano Rust de ploeg op een 1-2 voorsprong te zetten, maar zijn treffer werd afgekeurd. Rust trof het net, maar werd in zijn actie geraakt door de Groningse doelman. Arbiter Smit wachtte het voordeel niet af en bestrafte de keeper van FC Groningen O21 met een rode kaart, tot ongenoegen van Feyenoord. In het restant van de wedstrijd bleef het eenrichtingsverkeer, maar scoorde O21 niet meer.

Komend weekend staat de bekerfinale op de planning voor Onder 21. In het Kras Stadion is FC Volendam O21 de tegenstander. Het duel start om 15:00 uur.

De voorjaarscompetitie wordt op 11 mei vervolgd tegen De Graafschap O21. Het uitduel wordt om 14:30 uur gespeeld op Sportpark De Bezelhorst.

FC Groningen O21 – Feyenoord O21 1-1 (1-1)
Scoreverloop:

10' 0-1 Slory
44' 1-1

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas; Read, Valk (81’ Giersthove), De Blok, Candelaria; Hokke, Zaal (73’ Plug), Groen; Slory, Rust (73’ Van der Sluijs), Sauer (79’ Van der Heijden).