BEKERFINALE 2024

Jan-Hein is als laatste wens bij de huldiging van Feyenoord: 'Het kan altijd slechter'

"De onzin eromheen verdwijnt, en het 'echte' blijft over. Heb je dan wat te klagen?"
© Rijnmond
Voor veel fans is de huldiging van Feyenoord een moment waar ze reikhalzend naar uitkijken, maar voor drie terminaal zieke mensen is maandag wel héél bijzonder. Zij kunnen dankzij Stichting Ambulance Wens nog één keer zien hoe hun club geëerd wordt. "Ik heb niks te klagen op dit moment", is de bijzondere reactie van één van de Feyenoord-fans, Jan-Hein uit Leiden.
Dat het voor Jan-Hein de laatste keer is dat hij een huldiging van Feyenoord zal meemaken is zo speciaal, dat hij vandaag alleen maar positief is. "Het kan altijd slechter", zegt hij opgewekt.
Volg de huldiging van Feyenoord HIER via dit liveblog

Fan sinds zijn twaalfde

"Nu lig ik hier in het zonnetje en hebben we de beker gewonnen, dus op dit moment heb ik niks te klagen. Je geniet steeds meer van de momenten zelf. De onzin eromheen verdwijnt, en het 'echte' blijft over. Heb je dan wat te klagen? Ik denk het niet."
Jan-Hein is al Feyenoord-fan sinds zijn twaalfde. "Mijn allereerste wedstrijd was de bekerfinale tegen Roda in '92. Toen liep ik voor de eerste keer de Kuip in en wist ik dat ik voor deze club was."
"Nu lig ik hier in het zonnetje en hebben we de beker gewonnen, dus op dit moment heb ik niks te klagen"
© Rijnmond

Niet de eerste keer

Stichting Ambulance Wens is een stichting die terminaal zieke mensen helpt om hun laatste wens in vervulling te gaan. Van een laatste bezoek aan het strand tot een afscheid van familie en vrienden, of zoals vandaag: naar de huldiging van Feyenoord.
Het is niet de eerste keer dat de stichting ongeneeslijk zieke supporters naar een huldiging brengt. Vorig jaar werden vijf gelukkigen naar de Coolsingel gebracht, toen Feyenoord de landstitel had veroverd.
Ze hebben een plaatsje in de zon.
© Rijnmond

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl