FEYENOORD

De huldiging van Feyenoord volg je bij Rijnmond

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft de TOTO KNVB Beker in zijn handen
© VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Dankzij een subtiele voetbeweging van de Braziliaanse aanvaller Igor Paixão wordt Feyenoord vanmiddag voor de veertiende keer in de clubhistorie gehuldigd als winnaar van de KNVB-Beker. Rijnmond is er via alle kanalen live bij, dus je hoeft niets van het feest te missen.

TV Rijnmond

Van 11.00 tot 13.30 uur maakt Rijnmond een live televisie-uitzending vanaf de Binnenrotte. Bart Nolles presenteert het programma en verslaggevers Dennis Kranenburg en Frank Stout verzorgen de interviews met spelers, selectie, prominenten en natuurlijk het publiek. Uiteraard beleef je ook de mooiste kippenvel-momenten via je tv. Zeker wanneer Lee Towers zingt en de beker de lucht in gaat.
Volg hier onze stream van TV Rijnmond:

Radio Rijnmond

Onze vaste radioprogramma’s De Boer Op en Lunchbreak staan vandaag voor een groot deel in het teken van de huldiging van Feyenoord. Dankzij verslaggevers Dennis van Eersel en Jelle Gunneweg kun je meeluisteren alsof je er zelf bij bent. De huldiging wordt afgewisseld met goede muziek en de vaste programmaonderdelen die je van Rijnmond gewend bent.
Luister hier naar Radio Rijnmond:

Volg Feyenoord online

Liever af en toe even met je neus in je telefoon, of op het scherm van je computer? Via de website, app en social media kanalen van Rijnmond volg je alle festiviteiten in de stad. Hou het actuele liveblog in de gaten, lees de beste verhalen en bekijk alle video's online. Heb je de Rijnmond-app nog niet op je telefoon? Download hem via de bekende app-stores.

Vind ons in de stad

Onze verslaggevers zijn vandaag te vinden in het centrum van Rotterdam. Zij gaan op zoek naar de mooiste verhalen. En kom je ze niet tegen? Bekijk dan even onze campagne met digitale uitingen in de stad. Je komt ze overal tegen. Rijnmond is erbij wanneer Feyenoord succesvol is en dat laten we graag weten!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl