BEKERFINALE 2024

Kijk hier naar de Rijnmond-uitzending rond de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC

De TOTO KNVB Beker in De Kuip
© Orange Pictures - Broer van den Boom
Tilt Arne Slot de veertiende KNVB-Beker in de clubgeschiedenis van Feyenoord boven zijn hoofd, of gaat 'de dennenappel' voor de allereerste keer mee richting Nijmegen? De bekerfinale tussen NEC en Feyenoord staat vandaag op het programma en Rijnmond is er via alle kanalen bij. Kijk of luister live mee via dit bericht.

Radio en TV Rijnmond

Van 16:00 uur tot 21:00 uur is Rijnmond live op radio en tv. Dennis Kranenburg en Dennis van Eersel praten je bij over de actualiteit en verzorgen het altijd chauvinistische wedstrijdcommentaar. In de studio gaat Bart Nolles in gesprek met oud-Feyenoorders Harry van der Laan en Luigi Bruins om de wedstrijd te analyseren.
Volg hier onze stream van TV Rijnmond:
Maar natuurlijk proeven we op radio en televisie ook de sfeer in de stad. Onze verslaggevers Frank Stout, Jelle Gunneweg en Jesse van Someren gaan in gesprek met supporters, halen de mooiste verhalen op en duiken als het nodig is óók gewoon de fontein in bij het Hofplein.
Vele fans vieren het kampioenschap van Feyenoord bij de Hofpleinfontein
© MediaTV

Volg Feyenoord online

Met de telefoon of computer bij de hand zit je natuurlijk bovenop het nieuws. De website, app en social media kanalen van Rijnmond staan vandaag grotendeels in het teken van de bekerfinale. Volg het liveblog, lees de mooie achtergrondverhalen en bekijk de video's online. Heb je de Rijnmond-app nog niet op je telefoon? Download hem dan nu via alle bekende app-stores.

Vind ons in de stad

Onze verslaggevers zijn te vinden bij De Kuip, aan de Binnenrotte, op het Stadhuisplein en uiteraard bij het Hofplein. Zij gaan op zoek naar de mooiste verhalen. En zie je ons niet in levenden lijve? Misschien ontdek je dan wel onze campagne met digitale uitingen in de stad. Rijnmond is erbij wanneer Feyenoord speelt en dat laten we graag weten!
Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg in De Kuip
© Rijnmond

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl