Hartman stuurt videoboodschap naar teamgenoten: 'Ook zonder mijn gif kunnen jullie winnen'

21 april 2024, 13:26
Foto: © Imago

Quilindschy Hartman wenst zijn teamgenoten van Feyenoord heel veel succes voor de bekerfinale van zondag, waarin NEC Nijmegen de tegenstander is. De geblesseerde linksachter kan zelf niet meedoen, maar heeft wel een videoboodschap gemaakt.

De international van Oranje laat via het officiële Instagram-account van Feyenoord weten dat hij er heel graag bij was geweest. "Boys, wil jullie heel veel succes wensen vandaag met de bekerfinale. We hebben het hele jaar superhard gewerkt om hier te zijn. Een finale is het allermooiste om te spelen. Ik baal er heel erg van dat ik niet met jullie kan strijden op het veld."

Artikel gaat verder onder video

Hartman geeft ook aan dat er vandaag mogelijk een kwaliteit zal ontbreken, waar hij juist om bekend staat. "Dat gif wat jullie vandaag nodig hebben, dat ik dat niet kan geven. Maar ik weet zeker dat jullie ook zonder mij genoeg gif hebben en genoeg energie erin kunnen leggen om deze wedstrijd te winnen." De linksachter van Feyenoord zal in het stadion zijn team ondersteunen. "Ik zal er zeker zijn, in de kleedkamer en daarna op de tribune om jullie aan te moedigen. Heel veel succes!"

Ook voor de Feyenoord-supporters heeft Hartman een boodschap. “Ik wens jullie heel veel plezier. Geniet ervan, het komt niet altijd voor dat je een finale mag spelen. Probeer de jongens te helpen, ze naar deze overwinning toe te schreeuwen. Ik zie jullie dalijk in de Kuip. Succes." De wedstrijd in de Kuip begint zondag om 18:00.

Zie de videoboodschap van Hartman hieronder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: ‘Je hoort nu: Hadj-Moussa is een verschrikkelijke jongen, er valt niet met hem te werken’

Kenneth Perez vraagt zich af of men bij Feyenoord geschrokken is van de heisa rondom Anis Hadj-Moussa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen