Kieft niet onder de indruk van Feyenoord-aanvallers: 'Slot twijfelt'

4 februari 2023, 14:33

Oud-voetballer Wim Kieft heeft zich kritisch uitgelaten over de aanvallers van Feyenoord. Met name de vleugelspelers maken weinig indruk op hem. In zijn column in De Telegraaf stelt Kieft dat Arne Slot twijfelt over wie hij moet opstellen aan de flanken. Daarnaast laat de analist hij zich uit over de spitspositie van de Rotterdammers.

Volgens de columnist had de voorsprong van Feyenoord op de concurrenten veel groter kunnen zijn. Waar Feyenoord de zaken achterin goed voor elkaar heeft, ziet Kieft dat er in aanvallend opzicht problemen zijn. 'Voorin is Feyenoord kwetsbaar. Niet voor niets kiest Slot bijna iedere wedstrijd voor een andere bezetting op de vleugels. Hij twijfelt', begint Kieft. 'Van Alireza Jahanbakhsh weet je nooit of hij levert, Javairo Dilrosun laat te weinig zien en Igor Paixao doet het aardig, maar is weinig constant.'

Ook de spitspositie is iedere week een groot vraagstuk bij de Rotterdammers. 'Kwalitatief heeft de Mexicaan Santiago Giménez de meeste potentie. Er gaat veel dreiging van hem uit in het strafschopgebied, maar hij moet meer scoren", vindt de columnist. Kieft ziet in Giménez wél een potentiële topper. 'In tegenstelling tot Danilo kan Giménez van grote meerwaarde worden voor Feyenoord.'

Topper

Aankomende zondag staat Feyenoord opnieuw voor een kraker. In De Kuip komt nummer drie PSV op bezoek. De ploeg van Ruud van Nistelrooij staat vier punten achter op de koploper en kan bij winst zich weer nestelen in de top. Daarentegen kan Feyenoord bij een overwinning juist grote afstand nemen van de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

010 doet het grotendeels goed door de zwakte van de concurrentie. Als Ajax en Psv hun niveau halen hebben ze niet of nauwelijks wat in te brengen.

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch.. omdat je het over een 'net-nummer' hebt 😎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen