Arne Slot reageert op uitspraken van Ruud van Nistelrooij

4 februari 2023, 10:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot heeft gereageerd op de uitspraken die Ruud van Nistelrooij in aanloop naar de kraker tussen Feyenoord en PSV heeft gedaan. Volgens de trainer van de Eindhovense club stelt de koploper van de Eredivisie zich te bescheiden op. Feyenoord is de titelfavoriet, vindt Van Nistelrooij.

Feyenoord staat na negentien wedstrijden bovenaan in de Eredivisie met een voorsprong van vier punten op PSV en vijf punten op Ajax. AZ is met twee punten minder de nummer twee van de competitie, terwijl FC Twente (zes punten minder) ook bovenin meedraait. "De bovenste vijf clubs staan nog heel dicht bij elkaar en er is nog een lange weg te gaan. Of dat valse bescheidenheid is? Nee, er is veel geloof in de groep, maar ik zie nog altijd veel verbeterpunten", stelt Slot in gesprek met De Telegraaf.

Volgens Van Nistelrooij is Feyenoord 'natuurlijk' de topfavoriet om de landstitel te winnen. "Dat Van Nistelrooij ons als titelfavoriet ziet, vind ik een fantastisch compliment", reageert Slot. "Mooi als andere clubs en trainers zo naar je kijken. Ook Ruuds toevoegingen over ons spel, de manier van spelen, de stabiliteit en onze organisatie. Dat zijn zaken waar we iedere dag hard voor werken. Perfectie zullen we nooit halen, maar daar streven we wel naar en daarvoor kom ik iedere dag naar de club."

Afwezigen

Slot kan komend weekend geen beroep doen op Sebastian Szymanski, die vanwege een blessure de komende weken uit de roulatie is. Zijn vervanger is al bekend: Quinten Timber. "Tegen FC Twente kon hij een helft spelen en afhankelijk van de intensiteit van de wedstrijd tegen PSV hoop ik zondag op meer minuten. Een uur zou moeten kunnen. Hij heeft een goede trainingsweek achter de rug en we hebben hem bewust niet laten meespelen doordeweeks met het tweede", aldus Slot, die voorlopig ook nog niet over Gernot Trauner kan beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Nistelrooij vindt dat helemaal niet. Van Nistelrooij is slim en legt de druk erop bij 010. Slot snapt er niks van.

ChrisGeuze14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan speel je zo als gisteren? Triest hoor! Was overigens wel een leuke wedstrijd om te kijken als neutrale supporter..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen