Guti wil na Ajax ook Feyenoord pijn doen: "Tijd om kampioen te worden"

4 februari 2023, 09:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV gaat zondag vol voor de winst tegen Feyenoord. Érick Gutiérrez, die vaak belangrijk is een topwedstrijden, is positief gestemd over de kansen de Eindhovenaren tegen de koploper. Hij gelooft zelfs in meer. "Het is nu wel tijd om kampioen te worden", zegt hij tegen De Telegraaf.

Bij winst verkleinen de Eindhovenaren de achterstand op Feyenoord naar slechts één punt. Guti heeft er alle vertrouwen in dat PSV zich helemaal terug gaat vechten in de titelstrijd. "Het is nu heel belangrijk om de wedstrijd tegen Feyenoord te winnen, dan ligt alles weer open. Daar hebben we het onderling over. Ik sta er heel positief in. Mijn geloof dat we daar kunnen winnen, is groot."

Net als Ajax maakt PSV een zwaar seizoen door. Daarnaast zagen de Eindhovenaren sterkhouders Cody Gakpo en Noni Madueke de club deze winter verlaten. "Dat waren twee belangrijke spelers voor ons, die een grote invloed hadden op het spel. Het was wel even zoeken toen ze weggingen", aldus Gutiérrez.

Ajax-beul

De Mexicaanse balafpakker is geen zekerheidje in het elftal van Ruud van Nisterlooij. Gutiérrez staat echter opvallend vaak op in wedstrijden waar de belangen groot zijn. Zo was hij tweemaal trefzeker tegen Ajax. Vorig seizoen scoorde hij in de bekerfinale. Datzelfde deed hij dit seizoen in de topper tegen de Amsterdammers. Toen maakte hij zelfs de winnende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een gelijkspelletje is leuk. En genoeg pijn voor 010 én 040. Maar goed, als 040 wint vind ik het ook wel humor.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

010,040 ach het is die ajax kleuter ...triest net als zijn cluppie!.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De meeste dromen zijn bedrog.

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kijk Feyenoord, je trapt altijd tegen Ajax's arrogantie, dit is pas een arrogante uitspraak van die Guti, hopelijk gaat Feyenoord er wat aan doen, afwachten maar of Guti gelijk krijgt. Love you💗

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen