Kritiek op gedrag Slot: "Manifesteert zich als enorme calimero"

3 februari 2023, 21:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot was afgelopen week vooral in het nieuws vanwege zijn aanmerkingen op de leiding bij de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord. Mike Verweij vindt dat de trainer van de Rotterdammers dat helemaal niet nodig heeft. Dat liet hij weten in de Kick-Off Podcast van De Telegraaf.

"Ik heb me heel erg verbaasd en die foto nog een keer bekeken. Met de beuk die Giménez uitdeelt, ik vond het geen strafschop", vertelde Verweij over het penalty-moment. "Volgens mij de rest van Nederland wel, maar daar kunnen we het over oneens zijn. Als je ziet hoeveel voordeel Feyenoord in De Kuip heeft, dat heeft Ajax ook in de ArenA hoor. Dan moet je niet gaan zeuren over een penalty. Dit gebeurt een week voor Feyenoord - PSV. Danny Makkelie, de beste scheidsrechter van Nederland, komt nu wel onder een bepaalde druk te staan."

Bekijk ook: Slot grapt met Driessen: "Ik luister naar mijn vrouw

Slot was bij meerdere topwedstrijden niet te spreken over de rol van de arbitrage. Aanstaande zondag wacht de kraker tegen PSV. "Slot manifesteert zich als een enorme calimero, maar dat is hij niet", aldus Verweij, die werd aangevuld door collega Valentijn Driessen. "Slot heeft ook een uitstekend imago. Hij is welbespreekt en laat zijn teams goed voetballen. Als je dan met dit soort dingen aankomt, is dat slecht voor je naam. Dat raak je niet kwijt met twee goede wedstrijden", voegde de chef voetbal toe.

Slot baalt van alle aandacht

Slot ging vrijdagmiddag op een persconferentie zelf ook in op zijn eigen gedrag. "Ik vind het vooral vervelend dat het nu niet gaat om het moment, maar om de reactie", werd hij geciteerd door 1908.nl. "Mijn opa heeft ooit tegen mij gezegd: 'Als je een keer de naam hebt van vroeg opstaan, kom je nooit meer te laat.' Het zou kunnen dat ik de naam heb van iemand die te veel klaagt over de arbitrage." Aanstaande zondag speelt Slot met zijn manschappen de belangrijke thuiswedstrijd tegen nummer drie PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slot hoor je alleen als hij daar alle reden toe heeft. Als het duidelijk is ,maar dat laten ze fff weg . Ze moeten wat te zeuren hebben de media .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

🤡

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie foto van jezelf

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen