'Financiële tegenvaller voor Feyenoord: terugkeer Pedersen lonkt'

'Financiële tegenvaller voor Feyenoord: terugkeer Pedersen lonkt'

Het lijkt wel duidelijk dat Marcus Pedersen komende zomer gaat terugkeren bij Feyenoord. De rechtsback speelt op huurbasis voor US Sassuolo en de verplichte koopoptie in die deal hoeft niet te worden gelicht als de club degradeert naar het tweede niveau in Italië. Juist dit scenario lijkt met nog vier wedstrijden te gaan werkelijkheid te worden, zo schetst 1908.nl vrijdagmiddag.

De deal tussen Feyenoord en Sassuolo leek aan het begin van dit seizoen erg goed te zijn. De Italianen hadden een verplichte koopoptie in het contract staan van ongeveer zes miljoen euro en alleen bij degradatie hoefde deze niet gelicht te worden. Echter lijkt Sassuolo nu na tien jaar op het hoogste niveau voor het eerst weer te degraderen naar de Serie B en dus ziet Dennis te Kloese de miljoenen straks in rook op gaan.

Bij een terugkeer van Pedersen beschikt Feyenoord komende zomer met Bart Nieuwkoop, Givairo Read, Neraysho Kasanwirjo, Mimeirhel Benita en zelfs nog Lutsharel Geertruida over een behoorlijk aantal rechtsbacks. Voor de international van Noorwegen is het dan ook wel duidelijk dat hij komende zomer mag kijken naar een andere club die het juiste bedrag voor hem op tafel wil leggen. Pedersen presteert dit seizoen niet geweldig in Italië en dus is het nog maar de vraag of er een club komt die een soortgelijk bedrag op tafel wil leggen.

Programma US Sassuolo
Zaterdag 4 mei: Sassuolo - Inter
Zondag 12 mei: Genoa - Sassuolo
Zondag 19 mei: Sassuolo - Cagliari
Zondag 26 mei: Lazio - Sassuolo

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties