Dennis te Kloese staat voor een loodzware opdracht. Wie is de ideale opvolger van Arne Slot?
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis te Kloese staat voor een loodzware opdracht. Wie is de ideale opvolger van Arne Slot? © Getty Images, Pro Shots, Pim Ras, ANP

Dick Schreuder? Graham Potter? Feyenoord-directeur gaat in zoektocht naar nieuwe coach gewaagde keuze niet uit de weg

Dennis te Kloese wacht een zware taak bij Feyenoord om een opvolger te vinden voor succescoach Arne Slot. Zelf zwijgt hij in alle talen over het proces. Hoog tijd om eens in het hoofd te kruipen van de directeur. Hoe denkt Te Kloese? En hoe pakt de man die ooit de huidige trainer van Lionel Messi en Luis Suárez naar Mexico haalde de zoektocht in Rotterdam aan?

  1. Bas Sibum ondanks mislopen directe promotie met Roda trainer van het jaar in KKD: ‘Dit voelt wel gek’

    Bas Sibum ondanks mislopen directe promotie met Roda trainer van het jaar in KKD: ‘Dit voelt wel gek’

    Bas Sibum heeft dagen achter de rug om snel te vergeten. De trainer greep met Roda JC op wonderlijke wijze naast directe promotie naar de eredivisie. Tot overmaat van ramp begon zijn ploeg maandag aan de play-offs met een pijnlijke 3-1 nederlaag tegen NAC Breda. Toch werd hij woensdag bij het jaarlijkse ‘Kampioensdiner’ uitgeroepen tot beste trainer van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie. Al was dat ook tot zijn eigen verbazing.
  2. Fan uit Katwijk gaat na 604 duels voor het eerst naar Spurs met hoop op verlies: ‘Nee, ik gun Arsenal niks’
    PREMIUM

    Fan uit Katwijk gaat na 604 duels voor het eerst naar Spurs met hoop op verlies: ‘Nee, ik gun Arsenal niks’

    Geert Heemskerk (40) uit Katwijk, Gary voor zijn vrienden in Londen, is vanavond voor de 605de keer aanwezig bij een wedstrijd van Tottenham Hotspur. De thuiswedstrijd tegen Manchester City wordt bijzonder, want een groot deel van het stadion zal hopen op een nederlaag van Spurs om rivaal Arsenal een hak te zetten in de spannende titelstrijd in de Premier League. ,,Arsenal is in 2004 kampioen geworden bij ons, dat moeten we nu al twintig jaar aanhoren.” Tottenham Hotspur - Manchester City is vanavond vanaf 21.00 uur te volgen in een liveblog op deze site.