‘De kans is groter dat Potter naar Feyenoord gaat dan naar Ajax’

30 april 2024, 14:27
Foto: © Imago

Marcel van der Kraan denkt dat het waarschijnlijker is dat Graham Potter naar Feyenoord gaat dan naar Ajax. De Engelsman zou naar verluidt twijfels hebben bij de huidige organisatorische structuur van de Amsterdammers, terwijl hij in Rotterdam meer in een gespreid bedje zou komen.

Chef Telesport Van der Kraan denkt te weten dat Feyenoord vooral naar twee potentiële opvolgers van Arne Slot kijkt. "In mijn ogen zijn er twee kandidaten heel erg in beeld. Marino Pusic, people manager, ligt geweldig bij de spelers. Hij heeft in Nederland al op eigen benen gestaan, Champions League gespeeld met Shakhtar, het geweldig gedaan tegen FC Barcelona. Hij staat bovenaan in Oekraïne, maar zit natuurlijk bij een club die in een ongelooflijk moeilijk land actief is. Volgens mij is zijn familie nog hier. De zoon van Pusic speelt nog bij Feyenoord. Genoeg redenen dus om hem binnen te halen."

Artikel gaat verder onder video

Toch schat de journalist van De Telegraaf zo in dat Feyenoord ook andere namen op het lijstje heeft staan, waaronder één zeer saillante. "Feyenoord gaat nooit van één naam uit. Graham Potter maakt denk ik een grotere kans om naar Feyenoord te gaan dan naar Ajax. Die eerste club staat er veel beter op, is georganiseerd. Ik heb begrepen dat Potter zijn bedenkingen heeft over Ajax, omdat de organisatie van de club niet goed is op dit moment. Bij Chelsea is het fout gegaan, zijn volgende stap moet naar een club zijn die helemaal top is, in zijn ogen. En dat is Feyenoord."

Potter maakte furore in Engeland én buiten de landsgrenzen van zijn vaderland. "Bij Brighton speelde hij fantastisch aanvallend voetbal, daar is ook op voortgeborduurd. Brighton is groot geworden onder Graham Potter. Hij heeft ook een club in het buitenland, in Zweden, al eens onder zijn hoede gehad. Het is dus ook geen man die bang is om naar het buitenland te gaan." Toch staan niet alle signalen op groen, stelt Van der Kraan. "Ik denk alleen dat het grootste gevaar schuilt in Manchester United; als Erik ten Hag weggaat, dan gaat Potter liever naar United, denk ik."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Liever naar Feyenoord dan naar Ajax. Mijn gevoel zegt dat die van Nice beter bij Ajax past. Gevoel hè.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Maar jou gevoel en geroep veranderd nog wel eens schizo. Verder is dit verhaal gelul . Wij gaan dat salaris nooit betalen . In amsterdam trappen ze er wel in .

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Waarom schizo, denk je nog steeds dat ik ook KC ben ? Al aan de redactie gevraagd ? " Wij gaan dat salaris nooit betalen." 'WIJ' gtsb ? 'JIJ' ? Jij bent gewoon een meelopend successupportertje met veel Ajaxfrustratie, meer niet. Ik kan het me niet voorstellen dat jij tot de medebeslissers hoort en als dit zo is dan is het een ramp voor Feyenoord met een gast als jij er bij. Fijne avond.

Storm
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Schizo? Kun je ook normaal reageren? Buiten dat: ik denk dat als het Feyenoord zo uitkomt dat ze hem gewoon wél zijn gevraagde salaris gaan betalen. Je doet net alsof jij daar iets over te zeggen hebt. Er bestaat gewoon een kans dat hij bij jouw club komt werken, of jij dat nou leuk vind of niet. Volgens mij ben jij ook maar gewoon een reageerdertje, net zoals ieder ander hier. Beetje realisme graag.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje wat lul je weer als slachtoffertje . Je hebt verschillende accounts en persoonlijkheden . Dat weet iedereen die hier wat langer zit . Daarom schizo joh lamlul. Weet je hoe vaak jij zo praat over jou club . Wij jij hij wat een gelul . Maar dat kennen we wel van je mislintatvolgertje .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Storm of is het krotje of kc2 . 🤣🤣🤣🤣🤣. Reageerdertje ja dat ben ik . En ik zeg ook nergens dat ik alles weet . Krotje heeft mijn reacties aan zichzelf te danken . De man is een huichelaar pur sang . En verwisseld zijn 'mening ' in een seconde . Er zijn heel wat accounts dankzij hem weg .

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nou het is overduidelijk gtsb jij lijdt echt aan paranoïde wantrouwen en achterdocht en dat is één van de kenmerken van een persoonlijkheidsstoornis. Nu is Storm ineens krotje of KC of KC2. Laat je behandelen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

gtsb, ik had nooit gedacht dat ik heel groot in de belangstelling sta van een stalker, helaas die stalker ben jij en jij hebt een levendige fantasie waarmee jij probeert mij veel schuld in de schoenen te schuiven. Jij vertoont echt vreemd gedrag, jij hebt extreme gevoelsuitingen en die zijn kenmerken van een persoonlijkheidsstoornis. Met je reacties lok je veel polarisatie uit op deze site.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

gtsb, "Er zijn heel wat accounts dankzij hem weg". Dit is nou een mooi bewijs van je levendige fantasie, paranoïde. Als ik de oorzaak van je beschuldiging ben dat "heel wat accounts" vanwege mij weg gingen, waarom legde je deze kwestie dan niet aan de redactie van FCUpdate voor met het verzoek om mijn account te laten verwijderen, maar je moet ook wel de harde bewijzen aan hen overleggen. Vreemd geval ben jij.

Laurens1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het wordt tijd dat de journalist uit een ander kraantje tapt. Onruststoker, zo makkelijk om open deuren in te trappen! Net zo’n kneus als Falentijn

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Champions league zou de doorslag kunnen geven, dan kunnen ze hem meer bieden dan Ajax !?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen