FEYENOORD

Feyenoord-trainer Arne Slot dichtbij overstap naar Liverpool: 'Absolute overtuiging dat clubs eruit gaan komen'

Trainer Arne Slot voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles-Feyenoord
© VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
De overgang van Feyenoord-trainer Arne Slot naar Liverpool lijkt slechts een kwestie van tijd. Slot beaamde donderdagavond voorafgaand aan Go Ahead Eagles-Feyenoord dat beide clubs in onderhandeling zijn en dat hij de overstap maar wat graag maakt en ook na de wedstrijd was hij duidelijk in zijn bewoordingen. "Ik heb de absolute overtuiging dat ze eruit gaan komen."
Slot gaf op de persconferentie na de 1-3 zege in Deventer aan gevleid te zijn dat Liverpool zich voor hem heeft gemeld. "Het is uiteraard mooi als een grote club zich voor je meldt. Het is natuurlijk niet voor het eerste dat grote clubs interesse tonen in de jaren dat ik bij Feyenoord werk."
Feyenoord-trainer Arne Slot openhartig over Liverpool: 'Er is een goed bod gedaan'
Die interesse van Liverpool dateert al van voor de bekerfinale, hintte Slot. "Je weet dat er nog één hele belangrijke wedstrijd te spelen is met de bekerfinale. Daar hebben we ons op gericht en die hebben we gewonnen. Daarna kwam het wat meer in de media."
Wat heet: deze week lekte de interesse van Liverpool uit via de Engelse pers, waarna een ware mediastorm op gang kwam.
Eerder op de avond gaf Slot tegenover ESPN al aan graag naar Liverpool te willen. Woorden van die strekking herhaalde hij na afloop.

'Best betaalde transfer voor trainer in Nederlandse historie'

De hoofdpersoon zit nu even in de wachtkamer, maar heeft daar geen moeite mee. "Dat is inherent aan hoe deze dingen gaan. Moeilijk is dat niet aangezien ik de indruk heb dat er al een goed bod is gedaan en Feyenoord sowieso al de best betaalde transfer voor een trainer in de Nederlandse historie kan gaan maken. Ik ben nu in afwachting of de clubs tot een akkoord komen en heb de absolute overtuiging dat ze eruit gaan komen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl