Romano weet meer over onderhandelingen tussen Slot en Liverpool: 'Geen issue'

24 april 2024, 17:20
Foto: © Imago

Arne Slot en Liverpool zijn reeds in onderhandeling over de persoonlijke voorwaarden waartegen de huidige trainer van Feyenoord de opvolger van Jürgen Klopp moet gaan worden, meldt Fabrizio Romano. De Italiaanse transferspecialist meldt bovendien dat er daarbij weinig complicaties hoeven te worden verwacht, gezien de houding van de 45-jarige trainer.

Liverpool voert de onderhandelingen met de zaakwaarnemer van Slot, de Italiaanse Rafaela Pimenta, zo weet Romano. "De contractvoorwaarden worden al besproken", schrijft de Italiaan op X. "Geen issues, aangezien Slot super gretig is", voegt hij daaraan toe.

Artikel gaat verder onder video

Ondertussen moet de Engelse grootmacht nog wel tot een overeenstemming met Feyenoord zien te komen. Slot heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot medio 2026, waarin bovendien geen sprake (meer) is van een gelimiteerde transfersom. De club kan dus hoog in de boom gaan zitten, en zou een eerste bod ter hoogte van negen miljoen euro reeds hebben afgeslagen.

Slot is sinds de zomer van 2021 eindverantwoordelijke in De Kuip en leidde Feyenoord in zijn debuutseizoen naar de derde plaats in de Eredivisie én de finale van de Conference League, die verloren ging tegen AS Roma. In zijn tweede jaar volgde de landstitel, die in het huidige seizoen hoogstwaarschijnlijk niet geprolongeerd gaat worden. Feyenoord stevent wel af op de tweede plaats - en daarmee een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Champions League én won afgelopen weekend de KNVB Beker ten koste van N.E.C. (1-0).

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk voor Arne, succes daar, heerlijk om eens te werken in de absolute top met surplus aan talent!

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar komt die Romano aan die wel heel persoonlijke informatie van beide partijen?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die zei ook dat slot naar de spurs ging

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen