'Liverpool meldt zich officieel in Rotterdam: Feyenoord ontvangt miljoenenbod voor Arne Slot'

24 april 2024, 12:40
Foto: © Imago

Liverpool heeft zich inmiddels officieel gemeld bij Feyenoord voor Arne Slot, zo meldt 1908.nl. Dinsdagochtend kwamen er signalen uit Engeland dat Liverpool een miljoenenbod aan het voorbereiden was, maar deze zou op woensdagochtend definitief zijn ingediend. De Rotterdammers hebben dus inmiddels een openingsbod ontvangen, zo meldt het medium.

Feyenoord hoopt vijftien miljoen euro te krijgen voor de hoofdtrainer, maar het eerste bod van Liverpool op Slot zou miljoenen onder de vraagprijs zitten. Slot zou zelf wensen om assistent-trainer Sipke Hulshoff mee te nemen naar de havenstad in het Verenigd Koninkrijk. Ook zouden er nóg meer leden van de technische staf in aanmerking komen voor een overstap naar Liverpool.

Artikel gaat verder onder video

Op dinsdagavond kwam Fabrizio Romano met de update dat Slot niet onwelwillend tegenover een transfer naar Liverpool. Door diverse Engelse journalisten wordt het nieuws inmiddels bevestigd. Liverpool heeft de onderhandelingen definitief geopend en nu is het aan Feyenoord om een reactie te geven op het eerste bod van de Engelse grootmacht.

Update 24 april 12.19 uur

Romano meldt inmiddels dat de gesprekken tussen Liverpool en Slot over het contract voorspoedig verlopen. Slot praat namelijk ook al met stafleden over een mogelijke overstap naar Liverpool.

Update 24 april 12.40 uur

Dennis te Kloese, de algemeen en technisch directeur van Feyenoord, stelt dat bij het Algemeen Dagblad dat de deal goed moet zijn voor alle partijen. “En zeer zeker voor Feyenoord”, vertelt Te Kloese.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Interview na zege op Fortuna Sittard lijkt vertrek bij Feyenoord in te luiden

'Ik ben niet iemand die graag op de bank zit. Dat is het antwoord', zegt een speler van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen